ProForms officielle Tour de France træningscykel

Den officielle Tour de France spinningcykel fra ProForm er udstyret med en exceptionel teknologi der giver en autentisk cykeloplevelse.

Cyklen har lydløs magnetisk modstand, 30 gear på styret og unik computer teknologi. For at gøre træningen så realistisk som muligt fås 24 ruter fra Touren, men den såkaldte iFit Live teknologi gør det også muligt at kreere sin egen rute med hjælp fra Google Maps (Satellite View), samt at konkurrere mod venner eller ligesindede. Systemet er således meget interaktivt. Computeren styrer cyklens belastning efter rutens terræn og cyklen kan derudover opnå stigninger og fald på op til 20% så vejen du tilbagelægger er simuleret så realistisk som muligt. Fordelen er at man i princippet kan simulere en cykeltur overalt i verden, men uden traffikken, vejhullerne og dårlige vejrforhold. Cyklen har et indbygget powermeter, der monitorerer watts of RPMs (rounds per minute) og altså giver et mål for hvor hårdt man træner. Derudover kan cyklen beregne brugerens vindmodstands profil og dermed justere modstanden til mere realistiske forhold.

For at styrke motivationsfaktoren, kan man sætte sin iPad i en dertil indrettet holder, og følge vejen foran sig på en iPad.

Cyklen er desuden udstyret med et transporthjul så den nemt kan flyttes, højtalere hvortil iPod eller andet kan anvendes og et 3,5″ farvedisplay med tid, puls, antal km og kalorieforbrug.

Cyklen fås i flere udgaver, hvoraf 2012 modellen har dansk forhandler, der i øjeblikket kører et tilbud:http://www.abilicaonline.dk/salg/spinningcykler/proform-tour-de-france/

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.